STAVEBNÍ PROJEKT

Yara-Ri

Previous
Next

Vítejte v projektu Yara-Ri v zátoce El Valle, jednom z nejvíce atraktivních míst Dominikánské republiky. 

Tento developerský projekt je ideálním místem k práci i k životu, obklopen přírodou a daleko od městského ruchu, přesto s ultra-rychlým připojením ke světu. Yara-Ri se nachází jen 10 km od města Samaná, kde najdete vše, co k životu potřebujete. Tento projekt nabízí luxusní rezidenční dvoupatrové domy situované na ideálním místě blízko restaurací a obchodů s docházkovou vzdáleností k jedné z nejkrásnějších panenských pláží Dominikánské republiky – Playa El Valle. 

Každý z domů má privátní vstup, parkovací místo a úložnu odpadků. Apartmány jsou navrženy tak, aby byly v souladu s pohořím, které je obklopuje, a jejich skleněný vzhled a fasády tvoří perfektní kombinaci. V přízemí naleznete prostorný obývací pokoj, kuchyň, koupelnu a balkon. Na druhém poschodí se nachází ložnice s šatnou, pracovní prostor a terasa s přístupem k vlastní zahrádce. Apartmány jsou prosluněné, avšak díky kvalitě skla udržují svou teplotu a zároveň poskytují soukromí bez nutnosti použití žaluzií. Yara-Ri je nádherným místem k odpočinku a nabízí unikátní zážitek z čisté přírody, daleko od masového turistického ruchu, zároveň však blízko města Samaná, kde najdete vše, co k životu potřebujete. 

Tento projekt je ideální pro ty, kteří hledají místo k životu v harmonii s přírodou a se svými vlastními zásadami. Staňte se vlastníkem jednoho z prvních domů na prodej v Yara-Ri!